SKV organiseert elk jaar een tentoonstelling in november. Op deze pagina kunt u informatie vinden over onze tentoonstelling en ook de catalogi van voorgaande jaren downloaden. 

De laatste tentoonstelling vond plaats op 3 en 4 november 2023. Zie hier de catalogus met uitslagen: Katalogus2023 compleet prijzen

Tijdens de tentoonstelling vond ook de eierkeuring plaats. De eieren werden gekeurd door Harry Arts en de uitslag daarvan is als volgt:
1e prijs: G.J. Schenkel met eieren van de Barnevelder
2e prijs: Arjan Fictorie met eieren van de Baardkuifkriel
3e prijs: Henk Veerman met eieren van de Araucana’s
De beoordelingsformulieren zijn hier te zien: Uitslag Eierkeuring 2023

Vanwege de versoepeling van de maatregelen omtrent vogelgriep konden de kippen niet mee naar de tentoonstelling. Daarom is er een thuiskeuring georganiseerd. Meer informatie hierover en het inschrijfformulier vindt u hier: THUISKEURING HOENDERS     Inschrijfformulier thuiskeuring 2023 Staphorst (2)

 

Archief:
Ook in 2021 was he vanwege de maatregelen tegen het Corona-virus niet mogelijk om een tentoonstelling te laten plaatsvinden. 
In 2020 was het vanwege het Corona-virus en de bijbehorende maatregelen niet mogelijk om een tentoonstelling te laten plaatsvinden zoals gebruikelijk. Het bestuur heeft een alternatieve keuringsdag georganiseerd voor 12 en 19 december. Hieronder is het verslag van één van deze keuringsdagen te lezen:

De laatste tentoonstelling vond plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022. Dit jaar een tentoonstelling zonder ‘veren’ in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van vogelgriep. Desondanks een fantastische opkomst van maar liefst 254 konijnen en cavia’s, van zowel uit onze eigen vereniging als uit zusterverenigingen uit de omgeving. De catalogus is heironder te vinden:

Katalogus2022

Verslag keuring sierduiven en kippen 12-12-2020
Uitslag tentoonstelling 12-2-2020 hoenders met predicaten
Uitslagen tentoontstelling 12-12-2020 sierduiven predicaten

Catalogi voorgaande jaren:
Katalogus-2018-uitslagen
Katalogus-2019-uitslagen