Op deze pagina staan de nieuwsberichten vanuit de vereniging.

Nieuwsberichten tentoonstelling SKV 2022:

Persbericht december 2020:

Het jaar 2020 is afgesloten zonder een echte clubshow. Ook dit keer heeft de redactie van de krant een vermelding geplaatst. (zie foto’s), Wel hebben we een ééndaagse keuring voor hoenders en sierduiven gehouden. Helaas moest ook de ééndaagse keuring voor konijnen vanwege CORONA maatregelen afgelast worden. MAAR op naar 2021. Er zijn al clubleden, die jongen hebben voor de tentoonstellingen van volgend jaar.

 

 

Persbericht oktober 2020:

Elk jaar wordt onze show in het eerste weekend van november. Al meer dan 30 jaar in de sporthal aan de Hoogeweg. Centraal in het dorp. Op vrijdagavond en zaterdag is er dan een prachtige bijeenkomst waarbij belangstellenden, liefhebbers en fokkers van kleindieren elkaar treffen. Leerzaam met veel vertier en gezelligheid. Dit jaar gaat de tentoonstelling op 6 en 7 november echter niet door. Dat is een grote teleurstelling voor alle kinderen uit de gemeente Staphorst en zeker ook voor de liefhebbers van kippen, konijnen, cavia’s en sierduiven. 

Binnen de richtlijnen en door de maatregelen van het Rijk vanwege het coronavirus, is het niet mogelijk om een kleindierententoonstelling te houden. Enorm spijtig, maar de gezondheid van een ieder gaat voor.  

Het bestuur van SKV hoopt dat er komend jaar in goede gezondheid weer een mooie tentoonstelling georganiseerd kan worden voor de Staphorster gemeenschap.