19-12-2022: Staphorster Kleindiervereniging viert feest

Dit maal geen dieren die prachtige rozetten opgespeld kregen aan de kooien. En de bekers bleven ook in de kast.

In haar ledenvergadering van afgelopen week was het feest. Liefst 5 leden waren 25 jaar lid van de vereniging en daar werd uitvoerig bij stil gestaan. Voorzitter Schenkel zette alle jubilarissen in het zonnetje met mooie anekdotes uit die 25 jaar. In een gezellige ambiance kregen ze allen een jubileumgeschenk en vanzelfsprekend een kleurrijk boeket bloemen.

De jubilarissen zijn Roelien Horstede, Albert Kin, Klaas Timmerman, Klaasje Brinkman en Harry Arts.

Lambert van Dijk werd voor zijn jarenlange inzet en hulp voor de vereniging onder luid applaus benoemd tot Lid van verdienste. Een man van weinig woorden, maar eentje van aanpakken en doorpakken. Door ziekte kon Lambert de bijbehorende oorkonde helaas niet in ontvangst nemen.

Ook werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de quiz voor de jeugd die tijdens de Tentoonstelling in de sporthal in november was opgezet. Liefst 82 inzenders hadden hun uiterste best gedaan. De prijzen waren voor Naomi Schra (0-6j), Liza en Nienke Brouwer (7-11j) en Martine Schoenmaker (12-15j).

11-02-2022: Ons bestuurslid Harry Arts mag zich vanaf nu officieel Eierkeurmeester noemen. Van harte gefeliciteerd!

25-09-2020: Ons lid Jan Kloek heeft meegewerkt aan de fokkerij van dit mooie grote konijn en zo nieuwe liefhebbers enthousiast gemaakt voor onze mooie hobby.

September 2013 en 2014: Johan Knoppert wint tweemaal achtereen bij  de konijnen.